Uw uitvaartverzekering online afsluiten

Direct geregeld: online uitvaartverzekering in 4 stappen

Stap 1 Vul uw geboortedatum in
Stap 2  Kies voor basis of aanvullend
Stap 3  Vul uw gegevens in
Stap 4  Controleer en verzend

Ja, ik wil direct een uitvaartverzekering afsluiten

Waarom een uitvaartverzekering?

Als u komt te overlijden, staan uw nabestaanden voor de verdrietige taak om afscheid van u te nemen. Een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden naast het verdriet om uw overlijden ook nog eens voor onverwachte kosten komen te staan.

De kosten van een uitvaart

Zelfs de meest eenvoudige uitvaart kost geld. De gemiddelde uitvaart kost tussen de € 5.000,- en € 10.000,-. Een uitvaartverzekering is in de meeste gevallen een verstandige keuze. Voor slechts een klein bedrag per maand voorkomt u dat uw nabestaanden na uw een overlijden de financiële lasten van uw uitvaart gepresenteerd krijgen. Dankzij de contributie die leden van onze uitvaartvereniging betalen, zorgen we er al sinds de oprichting in 1931 voor dat al onze verenigingsleden zeker zijn van een mooi afscheid.

Bereken de kosten van uw uitvaart

Uitvaartverzekering bij De Laatste Eer Assen

Wat in de armoede van de jaren ’30 begon als een potje waarmee mensen er samen voor zorgden dat iedereen toch een waardige begrafenis kon krijgen, doen we eigenlijk nog steeds, zij het in een moderner jasje. Door allemaal een bescheiden contributie te betalen, maken we het mogelijk dat al onze verenigingsleden zeker zijn van een goed afscheid. Iedereen is welkom bij ons, ongeacht leeftijd, levensovertuiging of gezinssamenstelling. Ook voor u hebben wij een uitvaartverzekering op maat. Vraag het ons gerust!

Wilt u ook lid worden van onze uitvaartvereniging? Bel of mail ons, of sluit online een verzekering af. Met onze (natura) verzekeringen bent u verzekerd van deskundige en ervaren uitvaartverzorgers. 

Voor ieder budget een uitvaartverzekering

U kunt bij De Laatste Eer Assen naast de basisverzekering ook kiezen voor een aanvullende verzekering. Wilt u advies over de beste verzekering in uw situatie? Vraag onze adviseur om raad.

Meer informatie? Bel (0592)- 34 06 31

Overlijden melden?

24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: (0592) 40 65 66