Bel bij overlijden 0592 - 406 566
Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor leden en niet-leden

Uw uitvaartverzekering afsluiten

Hier kunt u formulieren downloaden voor het aanvragen van een Basisverzekering, een Aanvullende Verzekering, het aanmelden van kinderen tot en met 17 jaar (gratis meeverzekerd indien u als ouder zelf verzekerd bent bij De Laatste Eer!) en een formulier waarmee u ons kunt machtigen om de contributie/premie automatisch te incasseren.

Aanvraagformulier Basisverzekering
Aanvraagformulier Aanvullende Verzekering
Aanvraagformulier Basisverzekering kinderen tot en met 17 jaar
Machtigingsformulier Automatische Incasso

Door op de link te klikken wordt het formulier gedownload. Dit kunt u vervolgens printen, invullen en ondertekenen. Stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar ons op of scan en mail het naar info@dlea.nl


Liever direct online geregeld?
Vul de premiecalculator in en u weet direct waar u aan toe bent!

Geboortedatum
Verzekerd eindbedrag
2.250,00

Je bent te jong. Als jouw ouders een verzekering bij DLE Assen hebben dan ben jij gratis meeverzekerd!

Je bent 79 jaar of ouder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerteformulier

Waarom een uitvaartverzekering?

Als u komt te overlijden, staan uw nabestaanden voor de verdrietige taak om afscheid van u te nemen. Een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden naast het verdriet om uw overlijden ook nog eens voor onverwachte kosten komen te staan.

De kosten van een uitvaart

Zelfs de meest eenvoudige uitvaart kost geld. De meeste uitvaarten kosten tussen de € 5.000 en € 10.000. Een uitvaartverzekering is in de meeste gevallen een verstandige keuze. Voor slechts een klein bedrag per maand voorkomt u dat uw nabestaanden na uw een overlijden de financiële lasten van uw uitvaart gepresenteerd krijgen. Dankzij de contributie die leden van onze uitvaartvereniging betalen, zorgen we er al sinds de oprichting in 1931 voor dat al onze verenigingsleden zeker zijn van een mooi afscheid.

Uitvaartverzekering bij De Laatste Eer Assen

 Wat in de armoede van de jaren ’30 begon als een potje waarmee mensen er samen voor zorgden dat iedereen toch een waardige begrafenis kon krijgen, doen we eigenlijk nog steeds, zij het in een moderner jasje. Door allemaal een bescheiden contributie te betalen, maken we het mogelijk dat al onze verenigingsleden zeker zijn van een goed afscheid. Iedereen is welkom bij ons, ongeacht leeftijd, levensovertuiging of gezinssamenstelling. Ook voor u hebben wij een uitvaartverzekering op maat. Vraag het ons gerust!

Wilt u ook lid worden van onze uitvaartvereniging? Bel of mail ons, of sluit online een verzekering af. Met onze (natura) verzekeringen bent u verzekerd van deskundige en ervaren uitvaartverzorgers.

Voor ieder budget een uitvaartverzekering

U kunt bij De Laatste Eer Assen naast de basisverzekering ook kiezen voor een aanvullende verzekering. Wilt u advies over de beste verzekering in uw situatie? Vraag onze adviseur om raad.

 Meer informatie? Bel (0592) 34 06 31

 

 

Meer informatie?

Bel (0592) 34 06 31