Bel bij overlijden 0592 - 406 566
Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor leden en niet-leden
Samen ruimte scheppen voor een goed afscheid. U staat niet alleen.

Onze leden geloven in de kracht van saamhorigheid. Voor een gering bedrag per maand scheppen we voor ieder van ons ruimte voor later. Ruimte voor een goed afscheid.

Uw uitvaart is de afronding van uw leven; het laatste dat u kunt invullen op een manier die past bij uw persoonlijke wensen. Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat er straks voldoende geld is. Zo kunt u nu zorgen dat uw afscheid de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Beperking bezoek aan ons kantoor i.v.m. COVID-19

Geen Algemene Ledenvergadering in mei 2020 als gevolg van de maatregelen rondom het Corona virus. Voorlopige nieuwe datum, maandag 28 september 2020!

Verzekering: zorg voor uw nabestaanden

Een uitvaart is duur. Zelfs de meest sobere uitvaart kost al een paar duizend euro. Voor de meeste uitvaarten moet u denken aan bedragen tussen de € 5.000 en € 10.000. Dankzij de contributie die leden van onze uitvaartvereniging betalen, zorgen we er al sinds de oprichting in 1931 voor dat al onze verzekeringsleden zeker zijn van een mooi afscheid. En voorkomen we dat nabestaanden voor onvoorziene uitgaven komen te staan.

Waarom uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen?

  • De zekerheid dat uw uitvaart goed geregeld is
  • Kinderen jonger dan 18 jaar, mits aangemeld, zijn gratis meeverzekerd voor het Basis bedrag en voordelig aanvullend te verzekeren.
  • Geen winstoogmerk en dus gunstige contributiebedragen
  • U heeft een stem in het bepalen van de koers van de vereniging
  • Iedereen is welkom, wie hij of zij ook is
  • Altijd persoonlijk contact met een van onze medewerkers
  • Eerlijk, deskundig advies over de verzekering die het beste bij u past

Een uitvaartverzekering voor elk budget

De leden stellen samen jaarlijks de hoogte van het verzekerd bedrag van de basisverzekering vast. Voor 2017 is dat € 2.250. De hoogte van de contributie hangt af van de instapleeftijd: hoe jonger iemand lid wordt, hoe lager het maandbedrag. De laatste jaren zijn begrafenissen en crematies duurder geworden en is het bedrag van de basisverzekering niet voldoende. Daarom kunt u bij De Laatste Eer Assen naast de basisverzekering ook kiezen voor een aanvullende verzekering. Wilt u advies over de beste verzekering in uw situatie? Onze adviseur denkt graag met u mee.

Landelijke dekking

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen keert uit op basis van declaratie. Bij een overlijden mag u het geld dat beschikbaar komt uit de verzekering vrij besteden aan uitvaartverzorging. Kiest u voor uitvaartverzorging De Laatste Eer Assen, dan ontvangt u een korting die kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Natuurlijk bepaalt u zelf voor welke onderdelen van de uitvaart u het uitgekeerde verzekeringsgeld gebruikt. Zo kunt u uw afscheid vormgeven volgens uw persoonlijke wensen.

Onze uitvaartverzekeringen kennen een landelijke dekking. Dus als u verhuist, dan verhuist onze service mee. Die wordt dan geregeld via een van onze collega-bedrijven.

Verhuist u naar het buitenland? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Een uitvaartverzekering afsluiten

De Laatste Eer Assen is een zelfstandige uitvaartvereniging. We werken niet met tussenpersonen en adviseren uitsluitend onze eigen producten. U kunt uw verzekering op verschillende manieren afsluiten:

Uitvaartverzekeraar De Laatste Eer Assen

Kiezen voor De Laatste Eer Assen is kiezen voor saamhorigheid en zekerheid. Met een groot ledenaantal is de continuïteit en kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd. Bovendien is De Laatste Eer Assen een vereniging zonder winstoogmerk. Zoals omschreven in het reglement Algemene Verzekeringsvoorwaarden kan de maatschappij besluiten een recht op winstdeling toe te kennen.

Samen de regels bepalen

De Laatste Eer Assen is een vereniging, opgericht om te zorgen dat ieder lid zeker is van een waardig afscheid. Vanuit deze saamhorigheidsgedachte én onze rechtspositie denken en beslissen onze leden mee en zijn we samen verantwoordelijk voor de koers van DLE Assen. Elk verenigingslid heeft een stem in de Algemene Ledenvergadering, het hoogste beslissingsorgaan van de Laatste Eer Assen.

Meer informatie? Bel (0592) 34 06 31

Premie berekenen?
Vul hieronder uw geboortedatum in en gewenste aanvullende verzekering en u ziet direct wat een Uitvaartverzekering bij De Laatste Eer Assen u kost.

Geboortedatum
Verzekerd eindbedrag
2.250,00

Je bent te jong om zelfstandig deze verzekering af te sluiten. Maar als jouw ouders een verzekering bij DLE Assen hebben dan ben jij voor het Basisbedrag gratis meeverzekerd! Je moet dan wel worden aangemeld. En dan kan er ook een voordelige aanvullende verzekering worden afgesloten. info@dlea.nl

Je bent 79 jaar of ouder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. info@dlea.nl

Aanvraagformulier