Bel bij overlijden 0592 - 406 566
Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor leden en niet-leden

Basis verzekering

Iedereen die lid is van Uitvaartverzekering De Laatste Eer Assen is standaard verzekerd voor de Basis Verzekering.

De contributie van het lidmaatschap van de Vereniging is tevens premie voor de Basis Verzekering.

Uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen hanteert een contributie/premie gebaseerd op uw leeftijd op het moment van afsluiten. Hoe jonger u besluit om lid te worden des te lager de premie.

De premie wordt niet hoger als u ouder wordt. De premie kan alleen hoger worden door externe factoren (zoals voortdurende kostenstijgingen) en die verhoging zal dan goedgekeurd dienen te worden door onze Algemene Ledenvergadering.

Dit geeft u de zekerheid dat wij nooit zomaar tussentijds de premie zullen wijzigen.

Wilt u weten wat de premie in uw geval is dan kunt u dat eenvoudig berekenen door het invullen van de premiecalculator aan de rechterzijde van deze pagina.

De hoogte van het bedrag dat bij overlijden beschikbaar komt vanuit de Basis verzekering is € 2.250,- Dit bedrag is vrij te besteden aan de uitvaart en wordt uitgekeerd aan de uitvaartverzorger. De keuze van uitvaartverzorger is vrij. Wel is er extra ledenvoordeel als de uitvaart wordt verzorgd door Uitvaartverzorging De Laatste Eer Assen.

Klik hier voor het aanvraagformulier voor het lidmaatschap met Basis verzekering.

De kosten van een uitvaart met crematie liggen bij Uitvaartverzorging De Laatste Eer Assen gemiddeld op € 5.100,- Het kan dus raadzaam zijn om u Aanvullend te verzekeren. Ook dat kan bij Uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen.

Klik hier voor het aanvraagformulier voor een Aanvullende verzekering.

Alle voorwaarden en bepalingen kunt u vinden onder het menu "Voorwaarden" van deze website.

Uitvaartverzekeraar De Laatste Eer Assen

Kiezen voor De Laatste Eer Assen is kiezen voor saamhorigheid en zekerheid. Met een groot ledenaantal is de continuïteit en kwaliteit voor de toekomst gewaarborgd. Bovendien is De Laatste Eer Assen een vereniging zonder winstoogmerk. Zoals omschreven in het reglement Algemene Verzekeringsvoorwaarden kan de maatschappij besluiten een recht op winstdeling toe te kennen.

Samen de regels bepalen

De Laatste Eer Assen is een vereniging, opgericht om te zorgen dat ieder lid zeker is van een waardig afscheid. Vanuit deze saamhorigheidsgedachte én onze rechtspositie denken en beslissen onze leden mee en zijn we samen verantwoordelijk voor de koers van DLE Assen. Elk verenigingslid heeft een stem in de Algemene Ledenvergadering, het hoogste beslissingsorgaan van de Laatste Eer Assen.

Meer informatie? Bel (0592) 34 06 31

Geboortedatum
Verzekerd eindbedrag
2.250,00

Je bent te jong. Als jouw ouders een verzekering bij DLE Assen hebben dan ben jij gratis meeverzekerd!

Je bent 79 jaar of ouder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerteformulier