Samen ruimte scheppen voor een goed afscheid. U staat niet alleen.

Het leven is een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Denkt u eens aan uw eerste fietsritje, aan uw eerste grote liefde of aan die speciale vakantie ver weg van hier. We ontdekken graag de wereld, gaan graag het avontuur aan, we lachen en we huilen, we maken fouten en maken het weer goed. En dat alles doen we in de tijd die ons gegeven is. En zodra een dierbare komt te overlijden, willen we de tijd die we met diegene hadden herinneren op een zo mooi mogelijke, persoonlijke en passende manier. Juist op die momenten zijn wij er voor u. Om u te steunen, u te helpen en om u te troosten. Want samen kunnen we deze moeilijke periode aan. Samen is niet alleen.

 

 

Algemene Ledenvergadering dinsdag 7 juni 2022
Hierbij nodigen wij onze leden uit tot het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering op dinsdagavond 7 juni van 18.30u tot 21.00u in De Legends Club op het TT Circuit in Assen (De Haar 9, Assen).
Een speciale locatie, die wij graag en met veel plezier voor u geregeld hebben, omdat wij het fijn en bijzonder vinden dat wij elkaar na Corona weer kunnen en mogen ontmoeten. En daarnaast hebben we veel om bij te praten.

IMG_1971-1.jpg

IMG_1972.jpg

De inloop is vanaf 18.00u. Uiterlijk 22.00u verlaten wij deze prachtige locatie weer. Op de agenda staat na de opening, het formele gedeelte met jaarcijfers en belangrijke ontwikkelingen. Deze keer hebben we belangrijk nieuws omtrent de huisvesting van De Laatste Eer.

Graag tot 7 juni. Koffie en thee staat voor u klaar.
Bestuur en directie De Laatste Eer.

Per 1-9-2021 hebben wij Drentse Uitvaart gelanceerd!
Klik op de naam om direct naar de website te gaan.

Wat families over ons zeggen:

"Alle lof voor de dames van de uitvaartverzorging!"

"Alles was tot in de puntjes geregeld."

"De rust en kleinschaligheid van het uitvaartcentrum van De Laatste Eer sprak ons zeer aan."

"Het was een mooie en warme plechtigheid in de aula van De Laatste Eer!" 

"We zijn een Vereniging die naar elkaar omkijkt"

Het gevoel van bij elkaar horen, van je ergens thuis voelen; dát is wat wij als Vereniging belangrijk vinden. Al sinds 1931 dragen we als Assenaren samen elkaars lasten, kijken we naar elkaar om, bieden een luisterend oor als het even moeilijk gaat en drinken we samen een kop koffie om vragen te beantwoorden. Destijds was er vaak geen geld om een waardig afscheid te realiseren, dus ging men met de pet rond. Er werd voor elkaar gezorgd. En dat doen we nu nog steeds. Met elkaar zorgen we voor een mooi, persoonlijk en passend afscheid. En dat voor een betaalbare prijs, omdat wij een Vereniging zijn zonder winstoogmerk.

dleaweb2.jpg
Foto: Het Deurzerdiep nabij Assen, ©DLE Assen