Bel bij overlijden 0592 - 406 566
Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor leden en niet-leden

Kind Polis

De Kind Polis van Uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen is er sinds 1 januari 2019 in twee varianten.

Variant 1 is voor alle kinderen jonger dan 18 jaar en geboren voor 31 december 2018. De kinderen die in deze categorie vallen zijn gratis verzekerd voor het verzekerde bedrag van de Basis Verzekering tot het 18e levensjaar. Er dient minimaal één betalende ouder lid te zijn van Uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen en het kind moet daadwerkelijk aangemeld zijn als lid.

Variant 2 is voor alle kinderen geboren vanaf 1 januari 2019. De kinderen die in deze categorie vallen zijn gratis verzekerd voor het verzekerde bedrag van de Basis Verzekering tot het 23e levensjaar. Ook hier geldt dat er minimaal één betalende ouder lid dient te zijn van Uitvaartvereniging De Laatste Eer Assen en het kind moet daadwerkelijk aangemeld zijn als lid.

Alle voorwaarden en bepalingen kunt u terug vinden onder het menu item voorwaarden van deze website.

Aanmelden van uw kind(eren) kan eenvoudig door het sturen van een e-mail met volledige naam en geboortedatum van uzelf en uw kind naar info@dlea.nl

Aanvullend verzekeren van kinderen kan ook al vanaf de geboorte. Per € 1.000,- aanvullende verzekering kost dat slechts € 10,- per jaar.

Klik hier voor het aanvraagformulier voor een Aanvullende verzekering.

Vragen? Meer weten? Aanvragen? info@dlea.nl of 0592-340631