Unieke samenwerking DLEA met De Messchen Opbaarsuite
Directeur van De Laatste Eer Assen Marcel de Voer neemt de sleutel van De Messchen Opbaarsuite aan van eigenaresse Maureen Huizinga.

Unieke samenwerking DLEA met De Messchen Opbaarsuite

7 september 2022

Op 1 oktober 2021 is De Messchen Opbaarsuite geopend in Assen. Een unieke plek in Assen waar nabestaanden in alle rust, zonder andere rouwende families, en op geheel eigen wijze afscheid kunnen nemen van hun overleden naaste.

Door de warme huiselijke inrichting ziet eigenaresse Maureen daardoor ook vaak mooie ontmoetingen en verbroedering in families ontstaan. Kinderen kunnen zich er ook lekker vrij bewegen. Bezoekers hebben volop de ruimte en tijd om rustig afscheid te nemen en een gesprek te voeren tijdens een kop koffie of thee.

De families die het afgelopen jaar al gebruik hebben gemaakt van De Messchen Opbaarsuite zijn zeer blij met deze unieke, mooie en ruime plek. Zij hebben het als zeer waardevol ervaren.

“Dat ik mijn steentje mag bijdragen om families in de moeilijkste fase van hun leven op deze wijze te ondersteunen en te helpen, maakt van mij een gelukkig mens”, zegt Maureen.

Sinds kort is De Messchen Opbaarsuite een unieke samenwerking aangegaan met Uitvaartvereniging en Uitvaartverzorging De Laatste Eer in Assen. Deze laatste zal De Messchen Opbaarsuite als volwaardige optie opnemen in haar producten- en dienstenaanbod.

Beide bedrijven bundelen zo hun krachten om nog beter in te kunnen spelen op de specifieke wensen van de achtergebleven familieleden, zodat zij hun geliefde naaste een passend afscheid kunnen geven.

“De mogelijkheid om deze unieke locatie voor afscheid aan te kunnen bieden aan onze leden en niet-leden die via ons hun uitvaart laten verzorgen stemt tot grote tevredenheid”, aldus directeur Marcel de Voer van De Laatste Eer. “We voegen zo een bijzondere mogelijkheid toe aan onze dienstverlening welke uitstekend past bij onze voortdurende wens om voor iedereen een waardige en billijke uitvaart te kunnen organiseren. Onze uitvaartleiders informeren u graag en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.”

Terug naar overzicht

Overlijden melden?

24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: (0592) 40 65 66