Overlijden melden : 0592-406566
24 uur per dag bereikbaar
       

   
 
   
   

 

   
     
      
 
De vereniging verzekert haar leden voor het regelen en verzorgen van hun uitvaart of die van meeverzekerde familie- of gezinsleden. Als lid van De Laatste Eer hebben u en uw gezin automatisch de basisverzekering. Daarnaast kunt u bij ons een aanvullende verzekering afsluiten.

Basisverzekering
De basisverzekering van De Laatste Eer heeft een verzekerd bedrag van 2250 euro (vastgesteld in 2014). Hoe jonger iemand lid wordt van De Laatste Eer, hoe lager de jaarcontributie. Een 18-jarige betaalt slechts € 30,92 per jaar. Klik hier voor meer informatie over de basisverzekering.

Aanvullende verzekering

Als aanbieder van financiële diensten De Laatste Eer is verplicht om in een dienstverleningsdocument inzicht te geven in de kosten van dienstverlening die gemiddeld in rekening worden gebracht.

De Laatste Eer adviseert om naast de basisverzekering ook een bedrag bij te verzekeren. Zo bent u ervan verzekerd dat het uit te keren bedrag later voldoende zal zijn om de uitvaart te betalen. U voorkomt dat de nabestaanden toch nog met onverwachte kosten te maken krijgen. De Laatste Eer heeft een eigen aanvullende verzekering met interessante tarieven. Klik hier voor meer informatie over de aanvullende verzekering.

 
Meer informatie

Meer weten over basisverzekering of aanvullende verzekering? Wilt u wellicht een vrijblijvende offerte? Bel tijdens kantooruren (0592) 34 06 31 of vul het contactformulier in.
   
Meer informatie over onze basisverzekering
Overzicht contributiebedragen basisverzekering
Aanvraagformulier basisverzekering
Meer informatie over onze aanvullende verzekering
Overzicht premies aanvullende verzekering
Aanvraagformulier aanvullende verzekering
Machtigingsformulier automatische incasso door De Laatste Eer